BURSA / ORHANELİ - Hacı Mustafa Öden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MASA TENİSİ TURNUVASINDA BAŞARILI OLDULAR KENDİERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Ekm

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin katıldığı Cumhuriyet koşusunda lise öğrencilerimiz ilk üç dereceyi de kazandılar. Ortaokul da 8. sınıf öğrencimizi birinci, 7. sınıf öğrencimiz üçüncü, 6.sınıf öğrencilerimiz ikinci ve üçüncü oldular. Kendilerini tebrik ederiz.

May

OKULUMUZUN  6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ KİTAP FUARINA VE GUHEM'E GEZİ DÜZENLEDİLER.

May

OKULUMUZDAKİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ YANGIN KONUSUNDA BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA YANGIN TATBİKATI YAPTIK.

Nis

SEFA BEBEK ŞIFA BULSUN

Okulumuzun Matemetik öğretmenleri  Ayşegül Zengin ve Gizem  Gürşen  hanımların önderliğinde

okulumuzda yapılan kampanya sonucunda toplanan miktar Sefa  Bebeğin babasına teslim edildi.

Öğretmenlerimize ve kampanyaya katkıda bulunan velilerimize gönülden teşekkür ederiz.

Nis

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE BU GÜZEL ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

RAMAZAN AYI HEPİMİZE KUTLU OLSUN.

Mrt

OKULUMUZDA RAMAZAN AYI BOYUNCA KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE NAMAZ ÇİZELGELERİ DAĞITILDI. LİSELİ ÖĞRENCİLERLE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA NAMAZ PROJESİ YAPILACAK. BU PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE RAMAZAN AYI BOYUNCA NAMAZLARINI KILARAK BİR AYI EKSİKSİZ TAMAMLAYANLARA HEDİYE VERİLECEKTİR.

Mrt

Okulumuz matematik öğretmeni Gülşen Aşçıoğlunun önderliğinde depremzedelere yardım etmek amacıyla okulumuz lise 12 ve 11. sınıflarımız kermes düzenledi. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda üç ayların coşkusu yaşanıyor. Hoş geldiniz ey üç aylar.

Şbt

OKUL KORİDORLARINDA ÖĞRENCİLERİN ULAŞABİLECEĞİ ZEKA OYUNLARI BÖLÜMÜ OLUŞTURULDU.

Ara

Okulumuzda ilk defa yapılacak olacak sinema heyceyanı artarak devam ediyor. Sloganımz bir bilet al kütüphanen kitap kazansın. Amacımız hem eğlenmek hem de okulumuzun kütüphanesini yeni kitaplarla zenginleştirmek. İlk film 16.01.2022 tarihinde gösterimde olacak sakın kaçırmayın.

Ara

Kevser Ocakden hocamızın kordine edip yaptığı cuma sohbetleri projesinin 2.programı okul mescidimizde gerçekleştirildi.

Ara

8.Sınıf öğrencilerimizi LGS sınavına daha iyi motive etmek için küçük bir kahvaltı düzenledik. Her şey değerli öğrencilerimiz için.

Haz

Hz.Peygamberimizin örnek kişiliği temasıyla program düzenlendi. Orhaneli İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yarışmada öğrencilere ödülleri verildi.