BURSA / ORHANELİ - Hacı Mustafa Öden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Mart ayı okul gazetemiz çıktı. Gazetenin hazırlanmasın da emeği geçen Tülay TEMEL öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

HEDEF YKS 2024 EYLEM PLANI

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü okulumuz tarafından ilçemizde coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat ayı okul gazetemiz çıkmıştır. Emeği geçen İbrahim Karaca ve Merve Güler hocalarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Bugün iki tane gazi ve şehit babasını okulumuza çağırarak bir semir etkinliği düzebledik. Gazilerimize ve şehit babası olan misafirlerimize bu değerli katılımlarınday dolayı çok teşekkür ederiz.

TEKNOFEST 2024

Ara

İLÇEMİZDE ORTAOKULLAR ARASINDA YAPILAN BİLGİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İKİNCİ OLDULAR. KENDİLERİNİ OKULUMUZ OLARAK TEBRİK EDERİZ.

Ara

OKULUMUZDA HER AY ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN BİR OKUL GAZETESİ ÇIKARILMAKTADIR.

Kas

13-17 KASIM TARİHLERİ ARASINDA HER GÜN SAAT 20.00’DE BİR SAAT KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ YAPIYORUZ.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün vefatının 85 yılını okulumazda düzenlenen programla anıldı.

HEDEF 2024 YKS ÇALIŞMALARI

Ekm

CODEWEEK (KODLAMA HAFTASI) ETKİNKİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ ÖĞRETMENİMİZ REHBERLİĞİNDE YAPILMIŞTIR.

HEDEF 2024 YKS ÇALIŞMALARI

Ekm

ORHANELİ KAYMAKAMI MUHAMMET FURKAN TUNA VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLEDİLER.