BURSA / ORHANELİ - Hacı Mustafa Öden Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Genç Kız Hatipler

Şbt

Okulumuzun Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli İlçe Müftülüğü işbirliğiyle ortaklaşa yürüttüğü "Genc Kız Hatiplerimiz Kürsüde Projesi" kapsamında ikinci durağımız Karıncalı mahallesi oldu.

Şbt

Okulumuzun Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli İlçe Müftülüğü işbirliğiyle ortaklaşa yürüttüğü "Genc Kız Hatiplerimiz Kürsüde Projesi" kapsamında ilk etkinliğimiz gerçekleşti. İHL Meslek dersleri öğretmenlerimiz Yasemin Timur ve Rukiye Acar'ın çalıştırdığı 12. sınıf öğrencilerimizden oluşan öğrenci ekibimiz Orhaneli Merkez Kız Kur'an Kursu hocası Habibe Acar'ın eşliğinde Fadıl köyü camiini ziyaret etti. Öğrencilerimiz hanımlara yönelik Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi, tevbe İstiğfar, sohbet vs etkinliklerden oluşan programı başarıyla icra ettiler.